Koyun Eti Parçaları
1. Sırt: Pirzola, fleto ve beyti elde edilir. Izgara, tava ya da fırında pişirilir.
2. Kaburga: Pirzola elde edilir. Izgara ya da tavada pişirilir.
+90 232 864 20 20
|
|
TR / EN
|
1. Sırt: Pirzola, fleto ve beyti elde edilir. Izgara, tava ya da fırında pişirilir.
2. Kaburga: Pirzola elde edilir. Izgara ya da tavada pişirilir.
1. Kontrfile: Biftek, Rosto, Fleminon elde edilir. Izgara, tava ve fırında pişirilir.
2. Bonfile: Biftek, Rosto elde edilir. Izgara ve fırında pişirilir.
Satın aldıktan sonra da etlerin doğru koşullarda saklanması ve tüketilmesi gerekiyor.
Bunun için de tüketicilerin şu hususlara dikkat etmesi gerekiyor:
Et uzun süreli muhafazaya bağlı olarak, yüzey rutubetini kaybetmiş ve kurumaya bağlı olarak donuklaşmış, koyu kahve veya kararmış olmamalı.
Etin kendilerine özgü kokusunun dışında ağırlaşmış kötü bir kokusu, ilaç kokusu veya dezenfektan kokusu olmamalı.
Body Font
Menu Font
Title Font