+90 232 864 20 20   
TR / EN

PRATİK BİLGİLER

12 Sep

Koyun Eti Parçaları

1. Sırt: Pirzola, fleto ve beyti elde edilir. Izgara, tava ya da fırında pişirilir.

2. Kaburga: Pirzola elde edilir. Izgara ya da tavada pişirilir.

Devamını Oku
12 Sep

Dana Eti Parçaları

1. Kontrfile: Biftek, Rosto, Fleminon elde edilir. Izgara, tava ve fırında pişirilir.

2. Bonfile: Biftek, Rosto elde edilir. Izgara ve fırında pişirilir.

Devamını Oku
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Kazım Karabekir Mah. 6910 Sok. No:4 Torbalı / İZMİR / TÜRKİYE
Telefon: +90 232 864 20 20 Fax: +90 232 864 20 82
bluecabaretcerisecustomgreengrenadierkellygreenmahoganyorangespeechbluesundanceturquoisevioletwaikawagrey